Mindenkori rezsióradíjam: 4000.- Ft

A megjelenített árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát az anyagárak változásának függvényében fenntartjuk! 

Ha az alábbiakban nem talál megfelelő információt, várom megkeresését a megadott elérhetőségeken.

Cabrio ponyva készítése:

Műbőr hatású: az eredetivel megegyező minőségű anyagból, melyből több szín áll rendelkezésre: fekete színben: 180.000.-Ft -tól van az elkészítés költsége. Színek korlátozottan állnak rendelkezésre, az ár ~ 180.000.- Ft -tól.

Sonnenland vászon:  Gyári anyagból fekete színben 200.000.-Ft -tól van az elkészítés költsége felszereléssel.

Színes ponyva bordó és sötétkék  színben elérhető. Az ár az extrém anyag ár miatt 300.000.-Ft tól. Az árban a felszerelés díja is benne van. 

Üveg ablakos cabrio ponyva: 

Lehetőség van a régi, eredeti üveg ablaknak az új ponyvába történő beragasztására. Egy üvegablakos ponyva átlagban 40.000.-Ft -tal kerül többe, mint a fólia ablakos.

Üveg ablak vissza ragasztása:

Az elengedett üvegablak esetenként vissza ragasztható, ha a ponyva állapota megengedi. Személyes állapot felmérés szükséges. Mivel ilyenkor a ponyvát le kell szerelni az autóról, mivel csak így ragasztható biztonsággal, a munkadíj ~ 80.000.-Ft -tól.

Terepjáró ponyva:

Különböző típusú terepjáró ponyva készítése, hiányzó  ponyva tervezése, pótlása. Bikini tető tervezése, megvalósítása. Egyedi tervezésű ponyva esetében a felhasznált anyag mennyisége és a rezsióradíj az irányadó.

Hozott ponyva:

Vállaljuk a tulajdonos által megvásárolt ponyva felszerelését. Ez kizárólag típus azonos, eredeti, gyári beszerzéssel lehetséges. Tehát egy Audi autóra kizárólag Audi kereskedésben vásárolt eredeti ponyva. Után gyártott, kereskedelmi oldalról beszerzett, és amerikai gyártású ponyva felszerelését NEM vállaljuk!  Kivétel egyes német autókra bizonyítottan német gyártásúak. Ezekben az esetekben a felszerelés 80.000.-Ft, garancia nélkül.

 

Ablak fólia:

UV-A, UV-B szűrő, 1.1mm vastag , meglehetősen jó minőségű, karcálló. Külön ablakjavításhoz, cseréhez is használható. Hátsó fólia ablak cseréje általában 60.000.- Ft -tól, általában egy nap alatt elkészül. A munka ára függ az autó típusától. Hozott ablak anyagból NEM dolgozunk, “zippzáras” ablakot nem készítünk, és nem szerelünk be! Információt ez ügyben személyesen adunk. Extra minőségű, és vastagságú ablakok is elérhetők, külön rendelésre, 20.000 Ft / db ártól tudjuk beszerezni.

Bőr kárpit készítése:

Kizárólag speciálisan kikészített, gépkocsikhoz alkalmazott marhabőrt használok, fix színkatalógus alapján. Az általunk ajánlott jó minőségű, autóiparban használatos bőr ára kb. 12.000-Ft / nm nettó áron elérhető. Természetesen, ha Ön más forrásból kívánja beszerezni , úgy ez is megoldható, de ez esetben garanciát vállalni természetesen nem tudok. A munkadíj fokozottan autófüggő, mivel a gyárak különböző technológiát használnak.  Tájékoztató jelleggel: Közép kategória  ~ 500.000.- Ft- tól,  felső közép kategória 700.000.- Ft- tól,  felső kategória  900.000.- Ft felett is akár. Az árak anyaggal együtt értendők, és az anyag minőségétől függőek.

Bőrborítású kormány:

Kormány bőrözést, és bőr váltó gombot jelenleg nem vállalunk.

Bőr borítású váltógomb, és váltó harang: 

Alap esetben  kb 8.000.- Ft-tól készülnek.

Külön kategóriát képeznek a restaurált oldtimerek:

Itt a felhasznált anyagok az extra kategóriába is tartozhatnak ( kívánság szerint) Ez esetben a munkafolyamat minden esetben részletes egyeztetés tárgya.

Tetőkárpit készítés: 

Feszített műbőr kárpit esetében, nem ragasztott üvegnél munkadíja anyaggal, beszerelve ~ 80.000.-Ft. Üvegtörésre garanciát nem vállalunk! A tálcás tetőkárpit munkadíja anyaggal 80.000.-Ft-tól, azonban 2-4 ajtós limuzin esetében, ha az egyik üveget is ki kell szerelni az autóból, a munkadíj 10-30.000.-Ft-tal több lehet. Lehetőség van az Ön által kiszerelt tálca bevonására is, ez lényegesen költségtakarékosabb megoldás, így a munkadíj anyaggal 45.000.- Ft-tól.

Textil üléskárpit készítés: 

Középkategóriát alapul véve ~ 350.000.- Ft-tól. A felhasznált anyag ára itt is irányadó.

Szőnyegezés készítés:

A gyári szőnyegek majdnem minden esetben magas hőfokon, préseléssel lettek az autó fenéklemezének formájára alakítva. Ezt kisipari módszerekkel csak varrással,  vagy egymásra lapolással tudjuk megoldani. A látható széleket szegélyezéssel látjuk el. Ez nem megy a tetszetősség rovására, sőt, egyes esetekben kiemeli az anyag szépségét. Az egyedi munkával készülő igényesebb autómárkák erre külön odafigyelnek. Munkadíja megközelítőleg 80.000 forint. Anyagszükséglet 6 tól akár 10 nmig is terjedhet. A felhasznált anyag ára átlagosan 15.000.- ft , de akár 18.000.-Ft is lehet négyzetméterenként.

Sík ajtólapok készítés:

Újabb típusoknál, ahol az ajtólap nem teljesen sík, a reprodukálás majdhogynem lehetetlen. Ugyanazzal a technikával készül, mint a szőnyeg, csak ebben az  esetben az alap préselt fa,                  vagy hasonló anyag, amire a burkoló anyagot, legtöbb esetben a műbőrt is rásütik. Megoldható bőrrel való borítás, de ez elég idő és anyagigényes művelet. Bár ha egy új ajtólap árát tekintjük, ami 60-80.000.-Ft , akkor mindenképpen ez a járhatóbb út. (lsd. Mazda képtár.)  Síklap esetében textilborítással első ajtólap 45.000.- , a hátsó ~ 40.000 forintból megoldható. A kisebb darabok arányosan olcsóbbak.

Bőr ápolás, korlátozott tisztítás:

Újdonságként próbálkozunk ezzel, színezett ápoló és tisztító balzsammal dolgozunk. Kisebb felületi hibákat elfed a kezelés, de nem festés jellegű! Évenként 1-2 alkalommal javasolt, a teljes felület ápolása 40.000.- Ft Az igényelt időtartam egy nap, nem megvárható! A használt anyag beszívódása, és a hatás kifejtése ennyi időt igényel.

Fogászati szék kárpitozás:

Gyárihoz hasonló, erős, nagy igénybevételt bíró anyagból. Szín igényt igyekszünk teljesíteni, mindíg a gyártásban lévő színek az irányadók. Gyakorlatilag minden tipust meg tudunk csinálni, pl: Anthos A3 Plus, de a régi cseh székek sem jelentenek problémát. Lábtér védelmét 0.75 mm vastag vinyl fóliával oldjuk meg, kívánságra létezik 0.5 mm -es is. Rögzítése tépőzárral történik alap esetben, de igazodunk itt is a kívánságokhoz. Szükség esetén a székek szivacsozásának kisebb javítását is el tudjuk vállalni. A rendelőben található orvosszékek színazonos bevonását is elvégezzük. Lehetőség van külön rendelésre antibacterialis, fertőtlenítőszert álló bevonóanyagból is a munka elvégzésére. A rendelés katalógusból, színválasztással lehetséges. A beérkezési idő a rendeléstől számított kb 2 hét.                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Árak: Tájékoztató jelleggel Anthos A3 plus: 205.000 Ft, lábtér fólia tartozékként készűl. Antibacterialis anyagból, gyárival egyező technológiával (varrás nélkül) 250.000.-Ft  Több szék egyidejű javítása esetén 2.5% – 10% engedményt biztosítunk darabszámtól függően. Kívánságra a székek szét és összeszerelését is el tudjuk végeztetni, szállítással.  Munkáinkat előjegyzésre, érkezési sorrendben, pontos időzítés mellett kezdjük meg. Nagymértékben alkalmazkodunk a rendelési időhöz, ezért kivételes esetben hétvégén is vállaljuk az elkészítést. (Pl. vidékről érkező megbízás esetén.)